Erik

Wie is Erik:
Hoi, ik ben dus Erik Bergevoet opgegroeid en woonachtig in Urmond.

Wanneer te beluisteren:
Maandagavond: 18 – 20 uur

Welke Programma(s):
De AvondSpits

Wat is mijn muziekvoorkeur:
Ik houd van muziek en mijn muzieksmaak is heel breed. De ene keer vind ik een liedje gewoon mooi vanwege de tekst, en een andere keer vanwege het vrolijke ritme. Ik ben iemand die houdt van afwisseling en dat hoor je terug in mijn muziekkeuze in “De AvondSpits”.

Wanneer begonnen met Radio:
Als 14 jarige begonnen bij de toenmalige piratenzender “Studio Perdonamee”.

Daarna de overstap gemaakt naar de “vrije zenders” in Belgie. Op het fietsje, met de vinyl platen links en rechts aan het stuur, ging het door weer en wind van Urmond naar Radio Maasvallei in Rekem en Radio Maaskant Centraal (RMC) in Maasmechelen.

In 1988 stond ik aan de wieg  bij het oprichten van Lokale Omroep Stein (LOS). Bij de LOS heb ik verschillende programna’s gepresenteerd en was ik teamleider radio.

Vanaf 2001 werd het voor mij stil op de Radio, door onze verhuizing naar Zwitserland. Het bloed kruipt echter toch waar het niet gaan kan. In 2012 heb ik het radiomaken weer opgepakt bij de zwitserse radiozender “Kanal K” tot aan onze terugkeer naar Nederland in 2020.

Na onze terugkeer in Nederland, heb ik mij aangemeld bij “Streekomroep Bie-Os” (ontstaan uit het samengaan van LOS en START).  Hier heb ik wekelijks op de maandagavond “de Avondshow” gemaakt, een 2-uur durend programma met Soul,  Disco en Funk muziek. Tevens was ik hier programmaleider Radio.

Wanneer begonnen bij Vera Radio:
Maart 2023

Laat gerust horen wat ik voor je kan draaien!