Johan

Wie is Johan:
Hallo, ik ben Johan Vranken, getrouwd met Louisa en woonachtig in het mooie Elsloo.

Wanneer te beluisteren:
Dinsdagavond: 18 – 20 uur
Vrijdagavond: 18 – 21 uur

Welke Programma(s):
De Avondshow
Een aantal vrijdagavonden per maand presenteer ik dit programma samen met Party DJ, Roger Theunissen. 
Wanneer dit is, is te lezen op de Vera Radio Facebook pagina.

Wat is mijn muziekvoorkeur:
Sinds Vera Radio, is mijn muziekvoorkeur  heel breed geworden.

Wanneer begonnen met Radio :
Ik ben al heel jong aangestoken met het radiovirus, als mijn ouders in de 80er jaren, piratenzender “Studio Perdonamee” beginnen, waar trouwens ook Erik van het programma “de Avondspits” deel van uitmaakte. Op 12 jarige leeftijd draaide ik op woensdagmiddag mijn eerste radioprogramma met heerlijke top 40 plaatjes voor de jeugd. Totdat op een bewuste zondagmorgen in 1984 de Radio Controle Dienst een inval deed. Dit betekende het difinitieve einde van het illegaal radio maken!

Na de piratentijd was ik nog jong, nieuwgierig en gefascineerd in radio maken. Ik bleef zoeken naar  een nieuwe uitdaging. Na een korte periode besloot Erik dan ook om de eerste stap naar de “Vrije Radio”, Radio Maasvallei in België te maken. Nadat ik een aantal keren, samen met Erik, naar de Radio Studio in België ben geweest, heb ik besloten mij aan te melden als programmamaker bij Radio Maasvallei. Gelukkig maar!! Ik werd aangenomen! Hier zaten de echte programmamakers met hun geweldig mooie radiostemmen radio te maken in de zeer professionele “Eela” radiostudio. Radio Maasvallei was niet zomaar een radiostation! In de loop der jaren leerde ik hier alle kneepjes en technieken uit het radiovak

In mijn hele radio carrière heb ik dan ook heel veel van onze zuiderburen mogen leren. Jarenlang heb ik hier met veel plezier mijn radioprogramma gemaakt tot 1996! Daarna ben ik overgestapt naar de Lokale Radio in Nederland en van hieruit naar de Commerciële Radio.

Begin 2022, samen met Louisa besloten de toenmalige internet radio “Vera Radio” van Louisa, uit de succesvolle periode 2002-2018, opnieuw op te starten.

Inmiddels bestaat Vera Radio uit een gemotiveerd en krachtig Vera Radio-Team!

“Vera Radio Radio! – Radio Die Je Raakt!”