John

Wie is John: 
Hoi mijn naam is John Stelten, onder het sterrenbeeld “vissen” geboren op 17 maart 1966 en getogen in Born, waar ik nu woon.  Na de lagere school ben ik horecaopleiding gaan doen, maar…. toch gaan werken bij de toenmalige Spar supermarkt in de Baandert te Sittard.

Na 12 jaar de overstap gemaakt naar Nedlin wasserij in Stein. Na 22 jaar toch terug naar de opleiding Horeca en nu reeds 6 jaar  trotse uitbater van Gemeenschapshuis ‘t  KIRKSKE in GELEEN oppe  LENTJHEUVEL.

Bij Vera Radio ben  ik terecht gekomen via Leon en Louisa & Johan, mijn vrienden. Van het een is het ander gekomen.

Muziek en presenteren is immers mijn passie ook mede dankzij JOY EVENTS. Inmiddels organiseren we al meer dan 14 jaar artiestenreizen naar Hotel Papi in Malgrat de Mar. Voor de vakantiegangers maken we hier 3 avonden entertainment, onder het motto  Enjoy the music with JOY EVENTS! 

Wanneer te beluisteren:
I.v.m. de drukke werkzaamheden in ‘t Kirkske, heeft mijn programma “Johnny’s Verzoekparade” geen vaste dag en tijdstip. Hou daarom Facebook goed in de gaten wanneer ik LIVE ben.

Welke Programma(s):
Johnny’s Verzoekparade.

Wat is mijn muziekvoorkeur:
Johnny’s Verzoekparade is een vrolijk radioprogramma, hierin draai ik het liefste duitse schlagers, nederlandstalige en limburgse muziek. Een lekkere golden oldie vind ik ook heerlijk om te draaien.

Begonnen bij Vera Radio:
Februari 2024

Favoriete Artiest:
Persoonlijk ben ik geen echte fan van een zanger of een liedje.  Als het maar een positief, gezellig of flot liedje is, met een vrolijk ritme.

Laat gerust een verzoekje achter in mijn verzoekbox en dan draai ik met liefde je bericht. 

Lieve groetjes van John!