Roger

Wie is Roger:
Mijn naam is Roger Theunissen en woon in de gemeente Landgraaf

Wanneer te beluisteren:
Op vrijdagavond samen met collega Johan Vranken van 18 tot 21 uur, soms gaan wij een uurtje extra langer door met gezellige hits uit de jaren ’80. Uiteraard hoop ik ooit eens een eigen programma te mogen presenteren.

Welke Programmas:
De Avondshow “Swingend je weekend in” op vrijdag.

Wat is mijn muziekvoorkeur:
Als kleine jongen leefde ik al voor muziek. Vroeger luisterde ik bijna dagelijks naar de radio en was ik heel vaak te vinden in de platenwinkel bij ons in de wijk waar ik ben opgegroeid. Daar ging ik altijd luisteren naar de nieuwste LP’s en singles die uit kwamen in de Nederlandse Top 40. Ik hou van alle soorten muziek. Als ik toch moet kiezen waar mijn voorkeur naar uitgaat dan is het toch wel heerlijke swingende nummers, het liefst met een lekkere beat erin.

Wanneer begonnen met Radio:
Ik ben in Maart 2024 gestart als radio programmamaker

Waarom begonnen met radio:
Zoals reeds hierboven aangegeven luisterde ik vroeger al heel veel naar de radio. In de jaren ’80 & ‘90 zat ik bijna altijd op vrijdagavond vanaf 18 uur te luisteren naar het radioprogramma Curry & van Inkel, naderhand werd dit het duo Stenders & van Inkel. Dit vond ik altijd een heel leuk en gezellig programma om naar te luisteren. Rond de klok van 20 uur kwam er dan altijd een ingestuurde mix van een luisteraar die 15 minuten duurde, deze nam ik dan meestal altijd op met mijn cassetterecorder, dit waren prachtige muziek programma tijden. Dat ik nu zelf ook bij de radio zit is dan ook eigenlijk geen verrassing, het was alleen even de juiste keuze maken welk radio station het beste bij mij zou gaan passen en deze heb ik dan nu ook gevonden in Vera Radio.

Wanneer begonnen bij Vera Radio:
In Maart 2024 ben ik bij Vera Radio begonnen bij het vrijdagavond programma “De Avondshow” samen met collega Johan Vranken. Hoe toepasselijk is dat “De Vrijdagavond” (Whahaha). Voordat ik bij Vera Radio begon heb ik mij uiteraard eerst verdiept in Vera Radio en heb ik dus kennis gemaakt met het programma van Johan: “De Avondshow”. De manier hoe Johan dit programma presenteert sprak mij enorm aan en ook zijn muziek keuzes paste precies in mijn plaatje. Op uitnodiging van Johan hebben wij dan ook samen op een vrijdagavond in Maart 2024 de “Avondshow – Swingend je weekend in” gepresenteerd en het werd direct een succes op Vera Radio. Eerlijk gezegd vergelijk ik de Avondshow dan ook een beetje als de vrijdagavondshow destijds van Curry & van Inkel. Een gezellig (met vleugje humor) en swingend muziek programma met veelal hits uit de jaren ’80, ’90 tot heden maar ook met muziek van eigen bodem en een klein tintje Duits. Luister dan ook gezellig mee op vrijdagavond van 18 uur tot 21 uur en vraag jouw eigen favoriete verzoekjes aan. Soms draaien Johan en ik nog een extra uurtje langer door tot 22 uur met alleen maar de grootste hits uit de jaren ’80. Jouw gezellig weekend begint dan ook iedere vrijdag vanaf 18 uur op VeraRadio met de Avondshow “Swingend je weekend in”